söndag 30 juni 2013

Söndagsjogg och en flygresa på det

Vaknade till småregn och kyligt väder i morse. Kändes faktiskt sådär måste jag säga, det var rätt nära att löprundan inte blev av men som Joakim så klokt konstaterade så kommer jag bli så trött på att sitta still de kommande dagarna så det var lika bra att springa. Som vanligt var det steget över tröskeln som var tyngst - bara på med kepsen och ut!

11 km loggade vi i småregnet och det tog strax över en timme i bekvämtempo. Helt okej och rätt skönt när man väl kom igång. Sen blev det packning, dusch, lunch och så var det dags att plocka ihop sig och dra mot Kastrup.

Där var det kaos för att bagagehanteringen inte fungerade som den skulle och incheckningsköerna var evighetslånga. Hade egentligen tänkt checka in väskan men ändrade mig snabbt när jag såg köerna till bag drop och tog med den som handbagage i stället vilket funkade tack vare praktiskt packning. Träffade A vid gaten och efter en odramatisk flygresa landade vi i Stuttgart, tog taxi till hotellet, boade in oss och stack sen tvärs över gatan "in search of sustenance". Med tanke på månadens träning (nästan 44 timmar, bl a 140 km löpning och dryga 15000 kalorier totalt) var jag sugen på nåt rejälare och moffade i mig en hemlagad hamburgare plus en snickerskaka till efterrätt. Och en stor tysk öl. Det satt fint!

Nu sitter jag på balkongen utanför hotellrummet - vänder jag mig på rätt håll ser jag gröna fält och lite radhus och det är mysigt i solnedgångsljuset. Vattenkokare och tepåsar fanns på rummet så jag kan till och med dricka en mugg kvällste precis som vanligt.

Det är inte så glamouröst att åka på tjänsteresa när det innebär avgång före två på en söndag. Fast det är ändå trevligare än att ta det sista kvällsflyget och komma hit vid midnatt så att man knappt hinner landa mentalt innan läggdags. Två dagars vila är inte favoriten men det kanske behövs - och skulle det nu vara kris kan jag faktiskt springa en kortis tisdag kväll om jag vill och orkar.

Och du - glöm inte att tävla! Det är stora vinstchanser än så länge för ingen har tävlat ännu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar