tisdag 26 juli 2016

Jaha, det var den semestern det!

3½ vecka har passerat och i morgon är det dags att infinna sig på kontoret igen och göra månadsbokslut. Om två månadsbokslut har jag semester igen, så det är enkelt att räkna ner!

De senaste dagarna har spenderats med "tillsammanshet". Söndag blev det en liten runda till affären på morgonen och sen gjorde vi matsäck (tunnbrödsrullar med kyckling och sallad) och spenderade några sköna timmar i solen på Ribban. Efter en lättare middag hemma cyklade vi in till stan och satte oss på Biraria och provade roliga öl och åt tapas. En skön söndagkväll lite för att stryka under det faktum att nej, vi ska inte jobba i morgon!

I går blev det "renoveringsdag" för hela slanten. Upp och iväg till färgaffären för att köpa in det material jag hade räknat fram att vi behöver för att måla köket innan de nya luckorna kommer. Hem och sätta igång. Spackla, tvätta, maskera, provmåla, andas - och göra. Fondväggen blev klar i går. I morse tog vi den svåraste väggen i köket - den med gardiner och fönster och element och trappräcke. Mycket skit på liten yta :-) Och så tog jag en av de enkla också för att det gick av bara farten. Nu är det två små ytor kvar plus en tredje som eventuellt ska få samma färg som fondväggen, vi ska bara bestämma oss. Borde hinna klart med det i veckan även om det är drygt att vänta 6 timmar mellan strykningarna för att det ska hinna torka emellan!

I morgon är semestern alltså slut men sommaren är inte slut och jag har en hel del kvar på min bucket list som jag vill beta av :-) Gäller att hålla kvar sommarkänslan och hinna njuta mellan varven!

Inga kommentarer: