onsdag 13 juli 2016

Våga lyssna inåt!

Ahhh.... sovmorgon, semestermorgon. SÅ skönt! Fast trots sovmorgon så åkte vi iväg till ett semestertomt gym redan vid kvart över nio för att beta av ett träningspass.

Jag har hamnat lite i o-ordning med mina pass men det gör inte så mycket - jag kände att det var dags för rygg och mage i dag eftersom särskilt bröstryggen brukar bli lite gnällig när den inte får regelbunden omsorg.

Jag värmde upp med lite rörlighet med pinnen, latsdrag med parallellhandtaget och lätt kabelrodd innan jag hängde mig i smithen för chins med gummiband. Så många chins som jag orkar och sen vänder jag greppet och kör pullups tills jag inte orkar mer. Det blir oftast ganska bra. Retur till kabelrodden för tre riktigt tunga set. Jag körde dessutom rygglyft i camelback (vilket gjorde SKITont när jag fick tryck på framsida lår för att de fortfarande är ömma efter benpasset!) och Malous L-Y-T för att ge baksida axlar lite extra kärlek.

Mage sen - dyngbaggen, reverse crunches och knä till armbåge på BOSU. Lite stretch på det och en snabbdusch och så köpte vi med oss mackor och smoothies från Redfellas till lunch. Gott men sådär prisvärt kändes det i dag - mycket bröd, lite fyllning! Smoothien asgod som vanligt.

Vi hade pratat om att åka till stranden men vädret var inte riktigt hundra så vi fixade undan lite mer administrativt arbete hemma i stället. När vi hade segat tillräckligt länge drog Joakim upp mig ur soffan och vi stack ut i Bokskogen och gick 7 km-slingan och åt glass. När vi kom hem var Joakim jättehungrig men det var inte jag - så han åt, men inte jag. Sånt händer. Däremot var det stor oro om hur vi skulle kunna täcka in vårt jordgubbsbehov så jag cyklade bort till Maxi och handlade och sen åt jag middag.

Egentligen var det planen att jag skulle springa men vader och hälsenor känns lite trötta efter tre dagar på raken så då bryter jag min lilla runstreak och tar en vilodag. Jag har ändå avverkat drygt 13 km och ett NMT-pass på tre dagar och det finns ingen anledning att ta några risker med rehabiliteringen av hälsenan. Så i stället blir det te, jordgubbar och Barnmorskan i East End.

Inga kommentarer: