fredag 4 november 2016

Stökig vecka den här...

Jag vet fasen inte riktigt vart den här veckan tog vägen men nu är det tydligen fredag igen. Hoppsan.

I måndags hade jag tänkt gymma själv på morgonen efter PT-kund och innan vuxenjobbet men vaknade till avboknings-sms från PT-kund och kände mig sjukt sliten så jag struntade i träningen och cyklade raka vägen till vuxenjobbet för att kunna åka hem vid halv tre eller så. Var således hemma rätt tidigt och hann med mat och återhämtning innan jag var tvungen att dra på mig en massa kläder och leda NMT i grisigt duggregn och mörker. Bara två modiga dök upp denna höstlovsmåndag och de fick bl a träna på backteknik....

Sen blev det tisdag som jag inledde med två morgonpass på gymmet innan jag dundrade vidare mot kontoret och jobbade det jag skulle för att sen åka hem och äta och plugga Runacademy-pass som jag cyklade till Bulltofta och serverade. Sega ben och tuff grupp innebar att jag inte orkade hålla gruppens tempo utan fick springa lite fram och tillbaka och ikapp och runt så jag lyckades röra på mig en del men nåt vidare snabbt gick det inte. Hem och packa och sen läggdags.

Onsdag morgon inleddes med kundpass på Bulltofta, cykla hem och duscha, haffa packningen, bussen till kontoret. Efter tidig lunch lastade vi in oss (hela avdelningen alltså) i bil modell större och styrde kosan mot Åhus för 1½ dag med strategisk planering, självutveckling, grupputveckling och utbildning.

Onsdagkvällen blev lite senare än jag hade planerat vilket innebar att det inte blev nån löpning på torsdag morgon men jag pallrade mig i alla fall upp och ut en sväng för att titta på soluppgången! Värt. Definitivt. Eller hur?

Torsdag kväll bortåt halv sju var jag hemma, fixade omelett, Joakim kom hem, jag ramlade i säng före halv tio och sov som en liten gris. Följaktligen var det ganska lätt att gå upp när klockan ringde 05.38 i morse!

Jag intog sedvanlig fredagsfrukost i form av knäckemacka och te, cyklade genom regnet till gymmet, drack BCAA och drog igång ett fredagspass. Mest för prehab, faktiskt - ryggen tar enormt mycket stryk av allt detta sittande vi ägnar oss åt när vi är iväg med jobbet! Så det blev rygg, rygg och mera rygg. Lugn uppvärmning i form av axelrotationer och omvända kryssdrag. Tung liggande rodd i kabelmaskin. Sen supersettade jag både latsdrag, stångrodd och Y-lyft med raka pulldowns innan jag körde ett gäng diagonallyft. Magen fick sitt med atomic situps och russian twist innan jag begav mig mot duschen.

Frukost på kontoret, vanlig arbetsdag, ut en sväng i regnet för lunch med Joakim, cykel mot gymmet. Skulle egentligen kört löpteknik ute med min kund men det tröstlösa regnet ändrade det till ett högintensivt innepass i stället så får vi se om vädret är snällare nästa vecka.

Jag cyklade hem i tätt regn och halvmörker redan kvart i fyra. Riktigt äckligt blött var det men det är väl bara att vänja sig vid november! Kom hem till Joakim som höll på med maten, duschade (under viss protest fast jag egentligen ville bli av med mina blöta kläder men det kändes enormt jobbigt att behöva klä av sig för att duscha, oklart varför!) och avnjöt en fredagsdrink innan middagen.

Ahhh....ledig. Lite osäkert vad helgen kommer bjuda på förutom regn hela helgen tydligen, men det löser vi nog. Det blir bra.

Inga kommentarer: