fredag 9 december 2016

Tillbaka i vardagen. Andas....

Fredag. Dags att andas.

Det blev en snabb återkomst till vardagen. Tisdag var jag ledig från "vuxenjobbet" för att hinna landa lite men hade en PT-kund på morgonen och en fartfylld avslutning med Runacademy på kvällen. Enormt seeeega ben, kan jag meddela!

Onsdag - tidig start på kontoret, jag var där redan vid sju. Det blev en överraskande lätt återkomst till jobbet, mina kollegor hade gjort ett suveränt bra jobb med att täcka upp för mig så när jag gick hem på onsdagen var jag i princip ikapp med allt som hänt under min frånvaro. Tack till kompetenta kollegor! Onsdagen fortsatte sen med ett PT-pass ute i ösregn och ett NMT-pass då det tack och lov hade slutat regna.

Torsdag inleddes med läkarbesök, sen vidare mot jobbet, och efter jobbet mötte jag upp Joakim på stan och vi tog en runda på julmarknaden. Jag kan meddela att det finns bra streetfood på Gustav Adolfs torg i Malmö för närvarande - både mina favoriter Fisky Business och kompetenta Casual serverar bra grejer! Casuals burgare med tre sorters ost borde för övrigt vara det ultimata bakiskäket i dessa julfesttider....

I dag är det julfest på jobbet men jag valde att strunta i den och det är jag glad för. SÅ trött jag har varit i dag. Som om jag behöver inskolning efter semestern eller nåt! Jag var tidig på jobbet i morse också, Joakim var på gymmet på förmiddagen och vi tog en gemensam lunch och så på eftermiddagen cyklade jag hem och blev ompysslad. Låg i soffan och halvsov, fick julmust serverad där jag låg och skrotade, Joakim lagade sin fantastiska fisksoppa och vi åt middag tillsammans. Skönt. Det är lyxigt att ha en sambo hemma alltså! Och nej, jag var inte ett dugg sugen på julfest med 200+ kollegor även om jag vet att maten där också kommer vara jättegod :-D

I morgon är det lördag och jag ska sätta mig ner med penna, papper och kalender och försöka designa en träningsplan för mig. Målsättningar, delmål, önskningar, tidsperspektiv. Vad vill jag, hur kan jag få träningsveckan att gå ihop, och är det realistiskt? Vill jag springa lopp? Kort, långt, asfalt, terräng, fjäll? Just nu vill jag precis allting men då måste jag typ träna på heltid och jag känner inte riktigt att jag har nån som är villig att sponsra det projektet.... Så lite funderings- och planeringstid är en bra investering för att rita upp en karta att följa de närmaste månaderna. Yes, så blir det!

Inga kommentarer: