fredag 13 januari 2017

Åh, fredag. Du är SÅ välkommen!

Puh. När väl den här veckan kom igång gick det undan - i går trodde jag att det var onsdag men då var det redan torsdag.... Och den här fredagen är mer än välkommen.

I morse när klockan ringde var jag egentligen inte det minsta intresserad av att gå upp och åka till gymmet utan jag ville helst vända på mig och somna om. Men jag vet att det brukar bli ganska bra bara jag kommer iväg och att morgonträning ger en bättre start på dagen än att sega framför morgon-tv så jag tog mig i kragen och gav mig av.

Fredag och läge för discopass till min stora glädje. Jag var ju inte ensam på gymmet direkt och gymmet befolkades dessutom av ett antal personer som måste ha IQ fiskmås. Seriöst - viktskivor med samma siffra på sätter man på samma plats på viktstället i stället för att blanda dem, och man plockar av efter sig när man är färdig med en stång eller smith-maskin. Hantlarna ställer man tillbaka där man tog dem. Ska det vara så svårt???

Nåväl, ilskan drev på träningspasset ganska bra och efter uppvärmning lyckades jag med fullt godtagbara bänkpressar och axelpressar, tricepsdips i tabata-intervall, lite sidolyft och så "the 21" som belöning för allt obehagligt jag hade gjort. Sen mötte jag upp mina kollegor för traditionsenlig fredagsfrukost (gott!) och så drog vi igång fredagen!

Efter fullgjord kontorsarbetsdag cyklade jag hem, handlade på vägen och kastade mig sen över lite intensivt hushållsarbete medan jag väntade på att Joakim kom hem så vi kunde avnjuta fredagsmiddagen tillsammans. Av dagens "måsten" återstår ett yogapass men det känns överkomligt. Fredag, helg och två lediga dagar är en underbar utsikt att ha!

Inga kommentarer: