måndag 20 mars 2017

Stiltje, utbildning, återhämtning.

Efter onsdagens vårkänslor blev det fullt ös, sen behov av återhämtning och lite stiltje.

Jag var på jobbet redan sju på torsdag morgon för att lämna kontoret 12.30. Studsade in på tåget mot Göteborg med en lunchmacka i högsta hugg och parkerade i en fåtölj i 1 klass med min bok och min lunch. Ankomst Göteborg, leta upp hotell, checka in, byta kläder, kolla karta, vart ska jag egentligen?, och sen ut på stan för en välbehövlig finkaffe innan kvällens aktivitet.

Kvällens aktivitet var utbildning för Fitnesscoachens löparskola. En noggrann genomgång av terminens pass och alla olika övningar som ingår samt hur de ska presenteras. Jag och en bunt coacher till fick en bra "ryggsäck" av Madeleine och nu tror jag att vi är rustade för att leverera en riktigt bra termin till våra deltagare! Efter utbildningen blev det mat och snack och sen letade jag mig tillbaka till hotellrummet igen.

När jag bokade tågbiljetter räknade jag med att behöva jobba fredagen men sen hade jag en semesterdag som jag behövde göra av med så jag tog en ledig dag. Det innebar dock att jag hade bokat första morgontåget 06.40 så jag hann inte med att äta frukost - men en vänlig människa hade packat ihop macka, juice och frukt till mig som jag kompletterade med en stor mugg te på stationen. Sen ingick det frukost i min tågbiljett också vilket jag hade missat så jag kände mig väl omhändertagen! Men hotellfrukost hade ändå varit snäppet bättre....

Däremot innebar tidigt tåg också att jag var hemma strax efter halv tio och hade en ledig fredag framför mig. Jag spenderade den med kattmys, utelunch, lite shopping (latteskedar och sugrör) och en sväng med dammsugaren och så kom Joakim hem mitt på eftermiddagen. Jag var något seg pga lite halvtaskig nattsömn så det blev inte en jättevild kväll ;-)

Lördagen tillbringade jag delvis med att hålla i en möhippa för NMTs räkning och så åt vi lunch på Tommi's Burger Joint efteråt, rekommenderas absolut. Bra käk och kul miljö men blir ännu bättre när det blir mera uteserveringsväder :-D

Söndag kände jag mig lite låg av halsont och lite snor som det dock inte verkar bli nåt mer av. Jag skippade dock långpasset och vi gick en lång promenad vid havet i stället, tog en fika och bara chillade. Kanske behövde jag några återhämtningsdagar? Det kändes i alla fall betydligt bättre i dag!

I dag har jag cyklat till jobbet, jobbat, cyklat hem, bytt kläder, cyklat till Bulltofta och kört en timmes löpcoaching följt av en halvtimmes intervju med Lokaltidningen som vill skriva om löparskolan. Good enough. I morgon blir det fullt ös med morgonsimning, kurs hela dagen och så inleder vi säsongen med Runacademy. Rackarns vad här ska springas i vår alltså :-)

Inga kommentarer: